Om Profil & Reklam

 
Profil & Reklam Konsult erbjuder dig tillgång till ett brett nätverk av butiker och varumärken. Boka oss gärna för en kostnadsfri konsultation eller personlig shopping.
För en smidig hantering skall du alltid ringa oss före dina köp.

Mobilfrid

Mobilfrid säljer mobiltillbehör, mobiltelefoner, surfplattor, datorer, ljudsystem, tv-spel mm. De reparerar och utför service på stationära och bärbara datorer, samt på telefoner och surfplattor av märket iphone, Samsung, Sony, LG och Huawei.

 

Väsby Centrum - Upplands Väsby

 

Kontakta:
Johan 070-747 99 99 eller Åsa 073-338 32 82

elgiganten.jpg

Elgiganten

Elgiganten erbjuder kända märkesvaror till låga priser. De strävar efter att alltid erbjuda de bästa produkterna, lösningarna, tjänsterna och att göra dem tillgängliga för alla. De strävar efter att överträffa kundens förväntningar och hjälpa dem att leva ett smartare och enklare liv.

 

Norra Malmvägen 141, Sollentuna (Häggvik)

 

Kontakta:
Åsa 073-338 32 82

netonnet.png

NetOnNet

NetOnNet är elektronikvaruhuset som säljer både egna och välkända varumärken direkt från lagerhyllan. Resultatet blir lagerpriser på bland annat TV, hemmabio, digitalkameror, datorer, mobiltelefoner och mycket mer. NetOnNet hjälper dig att hitta precis det du behöver.

 

Kanalvägen 3 B, Upplands Väsby

 

Kontakta:
Åsa 073-338 32 82

Webbhallen-1.png

Webbhallen

Webhallen är Sveriges ledande återförsäljare inom hårdvara, hemelektronik, gadgets, spel och film. Här hittar du låga priser, stort sortiment och snabb leverans. Hos Webhallen kan du alltid känna tillit till deras passion för teknik och spel som gör att de kan hjälpa dig att fatta rätt beslut.

 

Bergkällavägen 26, Sollentuna

 

Kontakta:
Åsa 073-338 32 82

©  Copyright Profil & Reklam Konsult 2020

Producerad av Togetheronline Group AB