Om Profil & Reklam

 
Profil & Reklam Konsult erbjuder dig tillgång till ett brett nätverk av butiker och varumärken. Boka oss gärna för en kostnadsfri konsultation eller personlig shopping.
För en smidig hantering skall du alltid ringa oss före dina köp.

Lyckliga jag

Lyckliga Jag är butiken där du hittar handplockade, noga utvalda plagg för henne. Sortimentet innehåller prisvärda plagg med mycket färg och accessoarer som har det lilla extra. Hos Lyckliga Jag hittar du Ajlajk, Love Forever, Jofama, Modest med flera.

 

Sollentuna Centrum, Sollentuna

Kontakta:
Åsa 073-338 32 82

Tros-shopen

Tros-Shopen är butiken för dig som söker kvalitet och personlig service. De erbjuder underkläder, nattkläder och badkläder i både små och stora storlekar. I sortimentet finns bl. a fina brudunderkläder, amningsbehåar, mammatrosor, graviditetsbälten mm.

 

Villa Ed, Edsbyväg 1, Upplands Väsby

 

Kontakta:
Johan 070-747 99 99 eller Åsa 073-338 32 82

Marks N Brands

Hos Marks N Brands hittar du en stor variation och en bra bredd till din garderob. Uppstyrt och propert med märken som Selected, Levis, Lindbergh, Mouli, Savvy Citizen. För mera Street och sneakers med märken som Solid, Levis, No Excess, Lee, Jack & Jones mm.

 

Gränby Centrum, Uppsala

 

Kontakta:
Johan 070-747 99 99

Rose & Born

Rose & Born har alltid försökt att vara annorlunda, inte bara i hur de ser på stil utan också i de känslor de vill att deras butik och kläder ska förmedla. I deras butik möter du förutom ägarna, deras handplockade personal med stor kunskap om stil, material och skrädderi.

 

Grevgatan 2, Stockholm

 

Kontakta:
Johan 070-747 99 99

Collection of Brands

Collection Of Brands är modebutiken för dig som prioriterar kvalitet, service och design av högsta klass. Vi handplockar sortiment av märkeskläder och skor för alla tillfällen från varumärken som bl a:
Gant, Polo Ralph Lauren, Hugo Boss, Eton, Morris, Hansen & Jacob, Calvin Klein m.m.

 

Sollentuna C

 

Kontakta:
Johan 070-747 99 99 eller Åsa 073-338 32 82

Big Baby

Big Baby erbjuder produkter för barn mellan 0 - 3 år och har ett brett sortiment av barnvagnar, bilstolar och babyprodukter. De försöker ta fram det bästa inom varje produktområde och arbetar mycket med kända, bra varumärken till konkurrenskraftiga priser.

 

Kungens Kurva och Barkarby

 

Kontakta:
Johan 070-747 99 99

©  Copyright Profil & Reklam Konsult 2020

Producerad av Togetheronline Group AB