Mode 8.JPG

Om Profil & Reklam

 
Profil & Reklam Konsult erbjuder dig tillgång till ett brett nätverk av butiker och varumärken. Boka oss gärna för en kostnadsfri konsultation eller personlig shopping.
För en smidig hantering skall du alltid ringa oss före dina köp.

Lyckliga jag

Lyckliga Jag är butiken där du hittar handplockade och noga utvalda plagg för henne. Sortimentet innehåller prisvärda plagg med mycket färg och accessoarer som har det lilla extra. Hos Lyckliga Jag hittar du Ajlajk, Love Forever, Jofama, Modest med flera.

 

Sollentuna Centrum, Sollentuna

Kontakta:
Åsa 073-338 32 82

Tros-shopen

Tros-Shopen är butiken för dig som söker kvalitet och personlig service. De erbjuder underkläder, nattkläder och badkläder i både små och stora storlekar. I sortimentet finns bl. a fina brudunderkläder, amningsbehåar, mammatrosor, graviditetsbälten mm.

 

Villa Ed, Edsbyväg 1, Upplands Väsby

 

Kontakta:
Johan 070-747 99 99 eller Åsa 073-338 32 82

Marks N Brands

Marks N Brands erbjuder en stor variation och en bra bredd till din garderob. Uppstyrt och propert med märken som Selected, Levis, Lindbergh, Mouli, Savvy Citizen. För mera Street och sneakers med märken som Solid, Levis, No Excess, Lee, Jack & Jones mm.

 

Gränby Centrum, Uppsala

 

Kontakta:
Johan 070-747 99 99

Rose & Born

Rose & Born har alltid försökt att vara annorlunda, inte bara i hur de ser på stil utan också i de känslor de vill att deras butik och kläder ska förmedla. I deras butik möter du förutom ägarna, deras handplockade personal med stor kunskap om stil, material och skrädderi.

 

Grevgatan 2, Stockholm

 

Kontakta:
Johan 070-747 99 99

Collection of Brands

Collection Of Brands är modebutiken för dig som prioriterar kvalitet, service och design av högsta klass. De handplockar sitt sortiment av märkeskläder och skor för alla tillfällen från varumärken som bl a: Gant, Polo Ralph Lauren, Hugo Boss, Eton, Morris, Hansen & Jacob, Calvin Klein.

 

Sollentuna C

 

Kontakta:
Johan 070-747 99 99 eller Åsa 073-338 32 82

BabyWorld

BabyWorld

BabyWorld erbjuder ett brett sortiment av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. BabyWorld har över 40 000 produkter i lager och du blir alltid erbjuden den bästa servicen och stor trygghet i ditt köp, oavsett vilken av deras butiker du handlar i.

 

Kungens Kurva och Barkarby Handelsplats

 

Kontakta:
Johan 070-747 99 99